Dit jaar wordt onze kerstborrel IJSkoud: we nemen een ijsbad!

Dit jaar staat het Glazen Huis in Nijmegen waar 3 3FM-dj’s zich een week laten opsluiten om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS. In Triavium wordt een ijsbad challenge georganiseerd en wij doen daar aan mee! Tijdens onze jaarlijkse kerstborrel nemen een aantal collega’s van NMG een duik in het ijsbad: zij halen op deze manier geld op voor Stichting ALS.

Wij komen in actie voor ALS met 3FM Serious Request!

Een van onze oud-collega’s is overleden aan deze ziekte. In Nederland krijgt 1 op de 400 mensen ALS. Bij ALS (mayotrofische laterale sclerose) vallen je spieren één voor één uit. Na de eerste symptomen leven mensen met deze zenuw-/spierziekte gemiddeld nog drie tot vijf jaar.

Stichting ALS Nederland financiert wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS en de aanverwante ziekten PSMA en PLS. Door recente technologische ontwikkelingen is de kans op een doorbraak groter dan ooit. En dat geeft hoop. Wat nu nodig is, is veel meer geld om deze doorbraak te versnellen. Wij komen in actie, geen tijd te verliezen!!

Kom jij ook in actie?

Onze Serious Request: sponsor ons bij onze IJSKOUDE challenge!