Werken bij NMG als financieel medewerker

Wij hebben alles in huis voor jouw carrière in het vastgoed!

Al meer dan 100 jaar zijn wij actief in vastgoed. Begonnen als een regionale speler rondom Nijmegen zijn we uitgegroeid tot een organisatie die landelijk actief is. Met zo’n 85 medewerkers en 7 kantoren bieden we voor elke woonwens een passende oplossing. Wil jij hierin je steentje bijdragen en aan de slag als financieel medewerker?

Wij zijn op zoek naar uitblinkers op financieel gebied. Hieronder lees je welke functies het betreft.

Medewerker finance & control

Voor onze administratie zoeken wij een medewerker finance en control die samen met de collega’s verantwoordelijk is voor een breed pakket aan taken, zoals de dagelijkse verwerking van de huurbetalingen, verzorgen van de automatische incasso, controle van binnengekomen facturen en nog veel meer.

Wil je meer weten over de functie? Bekijk hem dan via de button hieronder.

Medewerker finance & control VvE

Voor onze afdeling VvE Beheer zoeken we een Medewerker finance & control VvE. Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de Verenigingen van Eigenaars in onze portefeuille. Een functie met een divers takenpakket, waarbij je op administratief gebied het aanspreekpunt bent voor onze accountmanagers en de bestuurders.

Wil je meer weten over deze functie? Bekijk hem dan via de button hieronder.

Accounts Payable Clerk

Voor onze administratie zoeken wij een crediteurenadministrateur die ons financiële team komt versterken. Je hebt een divers takenpakket, zoals onder andere de verwerking van mail- en telefoonverkeer met huurders, eigenaren en crediteuren, uitbetalingen en afhandelen van aanmaningen en herinneringen.

Inmiddels is deze vacature vervuld. Toch nog interesse in een financiële functie? Een open sollicitatie is welkom!

Medewerker debiteuren/crediteuren VvE

Voor onze afdeling VvE Beheer zoeken we een medewerker debiteuren/crediteuren. Je voert grotendeels zelfstandig de debiteuren- en crediteurenadministratie van VvE’s uit.

Wat deze functie precies inhoudt, lees je via de button hieronder.

Welkom

We begrijpen dat starten in een financiële functie bij onze organisatie als een sprong in het onbekende diepe kan voelen. Nieuwe mensen, nieuwe omgeving, wellicht de eerste stap in je loopbaan: we proberen je een zachte landing te geven met deuren die letterlijk en figuurlijk open staan om binnen te wandelen met je vraag (ja, ook, of beter: júist bij onze directie).

Op de pagina ‘100 years‘ op de website kun je een kijkje nemen in onze NMG-keuken: hier vind je verhalen van en door onze medewerkers.

Kom je bij ons werken, dan vind je in onze workspace het onderdeel ‘Zo doen we dat’ waar veel antwoorden op je vragen staan. En daarnaast organiseren we voor nieuwe collega’s een onboardingsbijeenkomst.

Welkom aan boord!

NMG Academie

Wij investeren graag in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Om leren en ontwikkelen zo effectief en leuk mogelijk te maken krijgt elke medewerker een persoonlijke leeromgeving binnen de NMG Academie. Hiermee krijg je meer inzicht in jouw talent en motivatie én hoe je dit het beste inzet in jouw loopbaan.

Informele cultuur

Naast samen werken hoort gezelligheid er uiteraard ook bij. Er heerst een informele sfeer op de werkvloer. En we houden wel van een feestje op zijn tijd: naast o.a. de zomerbarbecue en kerstborrel hebben we via de Personeelsvereniging ons jaarlijks PV-uitje. Informeel samenzijn vinden we belangrijk.

Want samenwerken gaat gewoon beter wanneer je een goed contact met elkaar hebt. Ons jubileumfeest maakte weer duidelijk dat we heel goed samen ‘naar-links-en-naar-rechts’ kunnen gaan…

Onze kernwaarden

Op de pagina organization op deze website vind je meer over de disciplines die NMG in huis heeft en wat we doen.

Door proactief in te spelen op de woonbehoeften van onze klanten en door onze betrokken en klantgerichte aanpak bouwen we een duurzame relatie met hen op. We werken volgens onze kernwaarden proactief, persoonlijk, samenwerken en vernieuwend.

Onze vacatures

We kunnen je wel vertellen waarom het zo leuk is om bij NMG te werken, maar kom vrijblijvend eens met ons kletsen. Alle vacatures vind je via de onderstaande button.

Een mail sturen naar HR@nmg.nl kan ook om een vrijblijvend gesprek in te plannen. Zien we je snel?