Werken bij NMG als technisch manager (commercieel) vastgoed

Wij hebben alles in huis voor jouw carrière in het vastgoed!

Al meer dan 100 jaar zijn wij actief in vastgoed. Begonnen als een regionale speler rondom Nijmegen zijn we uitgegroeid tot een organisatie die landelijk actief is. Met zo’n 85 medewerkers en 7 kantoren bieden we voor elke woonwens een passende oplossing. In 2021 werden we vastgoedmanager van het jaar. Wil jij dit kwaliteitsniveau met ons zo hoog houden en start jij als technisch manager?

Ook met ons team van enthousiaste technisch managers werken we samen klant- en resultaatgericht.

Wil je meer weten over de functie? Bekijk hem dan via de button hieronder.

Meer over NMG Vastgoed lees je op onze website, en neem ook een kijkje op NMGVvEBeheer.nl of NMGwonen.nl.

Bas Cligge, accountmanager BOG, vertelt over zijn werk in relatie tot technisch management

Bas Cligge is accountmanager BOG bij NMG Vastgoed. In zijn rol werkt hij nauw samen met onze technisch managers.

‘Als technisch manager heb je een breed takenpakket. De invulling van deze functie zullen we in nauw overleg met de kandidaat doen. We vinden het belangrijk te kijken waar de kracht van onze nieuwe collega ligt om dit zo optimaal mogelijk in te zetten.’

‘Wat mij aanspreekt bij NMG is de sfeer, het vertrouwen dat je meteen krijgt en de zelfstandigheid in je functie. Er liggen veel kansen, je moet ze alleen wel willen oprapen.’

Meer over het werk van Bas lees je in het artikel ‘BOG en onze toegevoegde waarde bij woningcorporaties‘. Op de pagina ‘100 years‘ op onze website kun je nog meer verhalen van en door onze collega’s lezen en zo een kijkje in onze ‘NMG-keuken’ nemen.

Welkom

Starten in een nieuwe baan kan als een sprong in het onbekende diepe voelen. Nieuwe mensen, nieuwe omgeving: we proberen je een zachte landing te geven met deuren die letterlijk en figuurlijk open staan om binnen te wandelen met je vraag (ja, ook, of beter: júist bij onze directie).

Kom je bij ons werken, dan vind je in onze workspace het onderdeel ‘Zo doen we dat’ waar veel antwoorden op je vragen staan. En daarnaast organiseren we voor nieuwe collega’s een onboardingsbijeenkomst.

Welkom aan boord!

NMG Academie

Wij investeren graag in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Om leren en ontwikkelen zo effectief en leuk mogelijk te maken krijgt elke medewerker een persoonlijke leeromgeving binnen de NMG Academie. Hiermee krijg je meer inzicht in jouw talent en motivatie én hoe je dit het beste inzet in jouw loopbaan.

Informele cultuur

Naast samen werken hoort gezelligheid er uiteraard ook bij. Er heerst een informele sfeer op de werkvloer. En we houden wel van een feestje op zijn tijd: naast o.a. de zomerbarbecue en kerstborrel hebben we via de Personeelsvereniging ons jaarlijks PV-uitje. Informeel samenzijn vinden we belangrijk.

Want samenwerken gaat gewoon beter wanneer je een goed contact met elkaar hebt. Ons jubileumfeest in 2022 maakte weer duidelijk dat we heel goed samen ‘naar-links-en-naar-rechts’ kunnen gaan…

Onze kernwaarden

Op de pagina organization op deze website vind je meer over de disciplines die NMG in huis heeft en wat we doen.

Door proactief in te spelen op de woonbehoeften van onze klanten en door onze betrokken en klantgerichte aanpak bouwen we een duurzame relatie met hen op. We werken volgens onze kernwaarden proactief, persoonlijk, samenwerken en vernieuwend.

Onze vacatures

We kunnen je wel vertellen waarom het zo leuk is om bij NMG te werken, maar kom vrijblijvend eens met ons kletsen. De vacature technisch manager (commercieel) vastgoed vind je via de onderstaande button, net als onze andere vacatures.

Een mail sturen naar HR@nmg.nl kan ook om een vrijblijvend gesprek in te plannen. Zien we je snel?