Visie, missie, USP’s

Wij bieden alles op het gebied van wonen en bieden voor elke woonwens een passende oplossing. We denken proactief mee met onze klanten. Door ons landelijk dekkende netwerk zijn we altijd dichtbij. We zijn persoonlijk, betrokken en toegankelijk. Particuliere en zakelijke opdrachtgevers voelen zich bij ons thuis. Deze kleinschalige klantbenadering maakt ons groots in vastgoed. 

Samen met onze partnerorganisaties gaan we voor een optimaal rendement. Dat doen we door elkaar te stimuleren om te blijven ontwikkelen: in persoonlijke groei, in marktkennis, in technologie en in de kwaliteit van onze dienstverlening. Met als resultaat een innovatieve, professionele organisatie die staat als een huis. 

Wat doen we?

NMG Vastgoed biedt alles op het gebied van wonen. Vanuit de gedachte om voor elke woonwens een passende woonoplossing te bieden hebben wij alle disciplines in huis.  

Een van de disciplines van NMG Vastgoed B.V. betreft vastgoedmanagement. In de loop der jaren zijn wij gegroeid tot een allround vastgoedmanagement organisatie die actief zorgdraagt voor het commercieel, technisch, administratief en financieel management van woningen en bedrijfspanden. Wij zijn door diverse grote pensioenfondsen en institutionele beleggers maar ook door kleinere opdrachtgevers ingeschakeld om het dagelijkse beheer van woningen, kantoren, winkels en bedrijfsruimtes te managen. 

Voor zo’n 200 Verenigingen van Eigenaars verspreid over heel Nederland verzorgen wij het financieel, administratief en/of dagelijks technisch beheer. Door onze persoonlijke aanpak vanuit een professionele achtergrond met jarenlange ervaring ontzorgen wij zowel grote als kleinere verenigingen zodat bewoners optimaal woongenot ervaren. Naar de website

Voor elke woonwens hebben wij een passende oplossing: of je nu wilt huren of kopen, je huis wilt verhuren of verkopen: bij NMG Wonen ben je aan het juiste adres. Wij maken graag jouw woonreis met je mee: van je eerste huurappartement naar een nieuwbouwwoning, naar een koopwoning en dan misschien weer naar een luxe huurappartement? Wij hebben het in huis en onze ervaren makelaars reizen graag met je mee. Naar de website.