Werken bij NMG

Wij hebben alles in huis voor jouw carrière in het vastgoed!

Wist je dat wij al meer dan 100 jaar actief zijn in vastgoed? We zijn begonnen als een regionale speler rondom Nijmegen en nu uitgegroeid tot een organisatie die landelijk actief is. Met zo’n 100 medewerkers en 6 kantoren bieden we voor elke woonwens een passende oplossing.

Heb jij een passie voor vastgoed en wil jij bijdragen aan het verwezenlijken van woonwensen? We zien je graag bij ons team!

Welkom

Starten in een nieuwe baan kan als een sprong in het onbekende diepe voelen. Nieuwe mensen, nieuwe omgeving: we proberen je een zachte landing te geven met deuren die letterlijk en figuurlijk open staan om binnen te wandelen met je vraag (ja, ook, of beter: júist bij onze directie).

Op de pagina ‘100 jaar‘ op onze website kun je een kijkje nemen in de NMG-keuken. Hier vind je interessante artikelen over ons werk.

Als je bij ons aan de slag gaat, vind je in onze workspace in het gedeelte ‘Zo doen we dat’ veel antwoorden op je vragen en daarnaast organiseren we voor nieuwe collega’s een onboardingsbijeenkomst. Welkom aan boord!

Luc Tijsma aan het woord

Luc is in 2019 bij NMG gestart als backoffice medewerker vastgoed en binnen NMG gegroeid naar accountmanager BOG en Wonen. Hij kan je als geen ander meer vertellen over het werken bij NMG.

Lees hier zijn verhaal: Luc Tijsma aan het woord

NMG Academie

Wij investeren graag in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Daarom bieden we een persoonlijke leeromgeving aan in onze NMG Academie. Deze omgeving biedt je inzicht in jouw talenten en motivatie, zodat je je loopbaan doelgericht kunt vormgeven.

Informele cultuur

Naast samen werken hoort gezelligheid er uiteraard ook bij. Er heerst een informele sfeer op de werkvloer. En we houden wel van een feestje op zijn tijd: naast o.a. de zomerbarbecue en kerstborrel hebben we via de Personeelsvereniging ons jaarlijks PV-uitje. Informeel samenzijn vinden we belangrijk.

Want samenwerken gaat gewoon beter wanneer je een goed contact met elkaar hebt. Ons jubileumfeest maakte weer duidelijk dat we heel goed samen ‘naar-links-en-naar-rechts’ kunnen gaan…

Onze kernwaarden

Op de pagina organisatie op deze website vind je meer over de disciplines die NMG in huis heeft en wat we doen.

Door proactief in te spelen op de woonbehoeften van onze klanten en door onze betrokken en klantgerichte aanpak bouwen we een duurzame relatie met hen op. We werken volgens onze kernwaarden proactief, persoonlijk, samenwerken en vernieuwend.

Onze vacatures

We kunnen je wel vertellen waarom het zo leuk is om bij NMG te werken, maar kom vrijblijvend eens met ons kletsen. De vacatures vind je via de onderstaande button, een mail sturen naar HR@nmg.nl kan ook om een vrijblijvend gesprek in te plannen. Zien we je snel?