Werken bij NMG

Luc Tijsma aan het woord

Mijn naam is Luc Tijsma, ik ben 27 jaar en ik woon in het centrum van Nijmegen: een prima reisafstand tot NMG op het Takenhofplein én ik geniet van de levendigheid die de binnenstad heeft te bieden. Ik werk sinds 2019 bij NMG.

Mijn loopbaan

Ik ben gestart als backoffice medewerker vastgoed. Samen met de collega’s van die afdeling ben je bezig met reparatieverzoeken van en voor onze huurders. Elke dag is anders en erg afwisselend, waardoor het een leuke functie is. Die afwisseling gaf voor mij ook mogelijkheden om verder te groeien in mijn huidige functie: accountmanager BOG en Wonen.

Mijn huidige functie

Als accountmanager ben ik de verbindende schakel tussen opdrachtgevers, huurders en collega’s. Een echte spin in het web, een verbinder, waarbij ik probeer de wensen van de opdrachtgevers zo goed mogelijk te vertalen binnen ons bedrijf. Voor mij zit de uitdaging erin om voor vraagstukken een oplossing te vinden die alle partijen past.

Leuk bedrijf

Bij NMG wordt veel aandacht besteed aan je ontwikkeling. We hebben allemaal ons eigen online dashboard MyTalentboard waar bijv. je profielschets staat en waar je opleidingen kunt volgen. Daarnaast is er ruimte voor initiatieven en ideeën. Voor mij heeft dit al kansen geboden om door te kunnen groeien naar mijn huidige functie.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind is de informele werksfeer bij NMG. We hebben het gezellig op kantoor maar er moet natuurlijk ook gewerkt worden en dan staan we voor elkaar klaar. Naast de bijeenkomsten die NMG organiseert, gaan we met collega’s ook af en toe de stad in. Die vriendschappelijke basis versterkt de goede werksfeer. Samen bereiken we meer!

Ook aan de slag bij NMG?

Luc kan je wel vertellen waarom het zo leuk is om bij NMG te werken, maar kom vrijblijvend eens met ons kletsen. Onze vacatures vind je via de onderstaande button. Op de pagina ‘Werken bij’ vertellen we je meer over het werken bij NMG.

Een mail sturen naar HR@nmg.nl kan ook om een vrijblijvend gesprek in te plannen. Zien we je snel?