Werken bij NMG op de backoffice

Wij hebben alles in huis voor jouw carrière in het vastgoed!

Al meer dan 100 jaar zijn wij actief in vastgoed. Begonnen als een regionale speler rondom Nijmegen zijn we uitgegroeid tot een organisatie die landelijk actief is. Met zo’n 90 medewerkers en 6 kantoren bieden we voor elke woonwens een passende oplossing. Wil jij hierin je steentje bijdragen en aan de slag op onze backoffice?

Wij zijn op zoek naar backoffice medewerkers vastgoed en VvE. Hieronder lees je welke functies het betreft.

Backoffice medewerker vastgoed

Als backoffice medewerker vastgoed houd jij je bezig met het aannemen, registreren, uitzetten en afwikkelen van reparatieverzoeken van en voor onze huurders. Een mooi proces dat jij in goede banen leidt!

Wil je meer weten over de functie? Bekijk hem dan via de button hieronder.

Backoffice medewerker VvE

Binnen deze uitdagende functie heb je de hele dag contact met mensen, zowel collega’s als klanten. Je bent dus een communicatief type en helpt eigenaren van woningen met hun vragen.

Wil je meer weten over deze functie? Bekijk hem dan via de button hieronder.

Welkom

We begrijpen dat starten op de backoffice bij onze organisatie als een sprong in het onbekende diepe kan voelen. Nieuwe mensen, nieuwe omgeving, wellicht de eerste stap in je loopbaan: we proberen je een zachte landing te geven met deuren die letterlijk en figuurlijk open staan om binnen te wandelen met je vraag (ja, ook, of beter: júist bij onze directie).

Op de pagina ‘100 jaar‘ op de website kun je een kijkje nemen in onze NMG-keuken: hier vind je verhalen van en door onze medewerkers.

Kom je bij ons werken, dan vind je in onze workspace het onderdeel ‘Zo doen we dat’ waar veel antwoorden op je vragen staan. En daarnaast organiseren we voor nieuwe collega’s een onboardingsbijeenkomst.

Welkom aan boord!

NMG Academie

Wij investeren graag in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Om leren en ontwikkelen zo effectief en leuk mogelijk te maken krijgt elke medewerker een persoonlijke leeromgeving binnen de NMG Academie. Hiermee krijg je meer inzicht in jouw talent en motivatie én hoe je dit het beste inzet in jouw loopbaan.

Informele cultuur

Naast samen werken hoort gezelligheid er uiteraard ook bij. Er heerst een informele sfeer op de werkvloer. En we houden wel van een feestje op zijn tijd: naast o.a. de zomerbarbecue en kerstborrel hebben we via de Personeelsvereniging ons jaarlijks PV-uitje. Informeel samenzijn vinden we belangrijk.

Want samenwerken gaat gewoon beter wanneer je een goed contact met elkaar hebt. Ons jubileumfeest maakte weer duidelijk dat we heel goed samen ‘naar-links-en-naar-rechts’ kunnen gaan…

Onze kernwaarden

Op de pagina organisatie op deze website vind je meer over de disciplines die NMG in huis heeft en wat we doen.

Door proactief in te spelen op de woonbehoeften van onze klanten en door onze betrokken en klantgerichte aanpak bouwen we een duurzame relatie met hen op. We werken volgens onze kernwaarden proactief, persoonlijk, samenwerken en vernieuwend.

Onze vacatures

We kunnen je wel vertellen waarom het zo leuk is om bij NMG te werken, maar kom vrijblijvend eens met ons kletsen. Alle vacatures vind je via de onderstaande button.

Een mail sturen naar HR@nmg.nl kan ook om een vrijblijvend gesprek in te plannen. Zien we je snel?