Werken bij NMG VvE Beheer

Wij hebben alles in huis voor jouw carrière in het vastgoed!

Al meer dan 100 jaar zijn wij actief in vastgoed. Begonnen als een regionale speler rondom Nijmegen zijn we uitgegroeid tot een organisatie die landelijk actief is. Met zo’n 85 medewerkers en 7 kantoren bieden we voor elke woonwens een passende oplossing. Wil jij hierin je steentje bijdragen en aan de slag bij NMG VvE Beheer?

Door groei van onze organisatie hebben we leuke vacatures open staan waarover we graag met je in gesprek gaan.

NMG VvE Beheer heeft als motto: ‘beheren doe je samen’. Samen met het bestuur van een Vereniging van Eigenaars maar ook samen als collega’s. We zijn een hecht, professioneel maar vooral ook enthousiast team.

Voor ons team bij NMG VvE Beheer hebben we de volgende vacatures:

Interesse? Klik op onderstaande button om alle vacatures te bekijken.

Welkom

We begrijpen dat starten in een nieuwe baan als een sprong in het onbekende diepe kan voelen. Nieuwe mensen, nieuwe omgeving, een volgende stap in je loopbaan: we proberen je een zachte landing te geven met deuren die letterlijk en figuurlijk open staan om binnen te wandelen met je vraag (ja, ook, of beter: júist bij onze directie).

Op de pagina ‘100 jaar‘ op de website kun je een kijkje nemen in onze NMG-keuken: hier vind je verhalen van en door onze medewerkers.

Kom je bij ons werken, dan vind je in onze workspace het onderdeel ‘Zo doen we dat’ waar veel antwoorden op je vragen staan. En daarnaast organiseren we voor nieuwe collega’s een onboardingsbijeenkomst.

Welkom aan boord!

NMG Academie

Wij investeren graag in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Om leren en ontwikkelen zo effectief en leuk mogelijk te maken krijgt elke medewerker een persoonlijke online leeromgeving binnen de NMG Academie. Hiermee krijg je meer inzicht in jouw talent en motivatie én hoe je dit het beste inzet in jouw loopbaan.

In jouw persoonlijke dashboard zie jij wat jouw sterke en nog te ontwikkelen punten zijn. Ben jij een strateeg of een verbinder, een netwerker of een van de andere typeringen? Wanneer je gebruik maakt van jouw sterke punten sta je altijd in je kracht.

Informele cultuur

Naast samen werken hoort gezelligheid er uiteraard ook bij. Er heerst een informele sfeer op de werkvloer. En we houden wel van een feestje op zijn tijd: naast o.a. de zomerbarbecue en kerstborrel hebben we via de Personeelsvereniging ons jaarlijks PV-uitje. Informeel samenzijn vinden we belangrijk.

Want samenwerken gaat gewoon beter wanneer je een goed contact met elkaar hebt. Ons jubileumfeest maakte weer duidelijk dat we heel goed samen ‘naar-links-en-naar-rechts’ kunnen gaan…

Onze kernwaarden

Op de pagina organisatie op deze website vind je meer over de disciplines die NMG in huis heeft en wat we doen.

Door proactief in te spelen op de woonbehoeften van onze klanten en door onze betrokken en klantgerichte aanpak bouwen we een duurzame relatie met hen op. We werken volgens onze kernwaarden proactief, persoonlijk, samenwerken en vernieuwend.

Onze vacatures

We kunnen je wel vertellen waarom het zo leuk is om bij NMG te werken, maar kom vrijblijvend eens met ons kletsen. De vacature (junior) crediteuren en debiteuren administrateur vind je via de onderstaande button, net als onze andere vacatures.

Een mail sturen naar HR@nmg.nl kan ook om een vrijblijvend gesprek in te plannen. Zien we je snel?